Arnold J.J. Hagens, MSc

MSc. in International Business Economics van de Katholieke Universiteit Leuven in België en MSc. in Agrarische Economie van Wageningen Universeit in Nederlands. Gedurende meer dan elf jaar was hij Product Marketing Manager van een softwarebedrijf Jalasoft en is een onderzoeksmedewerker van South Group, in samenwerking met verschillende landen in Europa en Zuid-Amerika in gezondheids- en ontwikkelingsprojecten. Hij is een docent aan diverse universiteiten in Bolivia. Zijn specialisatie is gezondheidseconomie, financiën, marketing en ICT voor het MKB.

Bekijk alle artikelen van Arnold

Kathya Córdova Pozo, PhD

PhD. in Economie van de Universiteit van Grenoble in Frankrijk. Onderzoeker bij South Group op het gebied van economie – gezondheid en ontwikkeling, sinds 2004 betrokken bij verschillende onderzoeksprojecten die werken met een multidisciplinaire visie. In de afgelopen veertien jaar was zij gastonderzoeker in verschillende landen in Europa en Zuid-Amerika en is gasthoogleraar aan verschillende universiteiten in Bolivia. Haar vakgebied is gezondheid en internationale economie.

Bekijk alle artikelen van Kathya

Dr. Freddy Córdova Ossio

Freddy Cordova is een kinderarts en de volksgezondheid specialist aan de Universiteit van San Simón (UMSS). Specialist in kinderkliniek en volksgezondheidsziekenhuis Pereira Russel Montevideo-Uruguay. Hij is meer dan 30 jaar docent geweest aan de Faculteit Geneeskunde van de UMSS in Cochabamba-Bolivia en werkt momenteel bij de South Group als onderzoeker en arts voor mobiele klinieken op scholen in Cochabamba.

Bekijk alle artikelen van Freddy

Matthew Glezos, MBA

Komt uit Canada en heeft een master in internationale marketing, twee jaar ervaring in marketing en strategie in Canada en Bolivia. Sterke interesse in technologie en die interesse combineert in de zakelijke ervaring om technologische artikelen te voorzien van een zakelijk doel. Zijn ervaring in sociale ondernemingen leidt ertoe dat hij nieuwe en opwindende manieren promoot om het leven van Latijns-Amerikanen te verbeteren.

Bekijk alle artikelen van Matthew

Martijn Borst, MSc

BSc. in Bedrijfseconomie van de Hogeschool van Arnhem Nederland. Gedurende zeven jaar werkte hij als een bedrijfsaccountant bij de internationale chemie- en coatingsonderneming Akzo Nobel en de Bank Fortis Group. Hij heeft ook ervaring in klantenservice en is vrijwilliger bij stichtingen op het gebied van welzijns- en ontwikkelingswerk. Zijn gebied van expertise en interesse is financiën en politiek. Bekijk alle artikelen van Martijn